Élménybeszámoló: Németh Emese kiállításán jártunk

Németh Emese első kiállításán jártunk, ahol az Italia Divina csapata megmutathatta: a szarvasgombával alkotni színtiszta művészet.

Nemrégiben hatalmas megtiszteltetés ért bennünket. Megnyílt egyik legkedvesebb festőnk Németh Emese, alias Meska kiállítása, ahová a művésznő az Italia Divina csapatát kérte fel a vendéglátás lebonyolítására. Számunkra mindig is lényeges szempont volt, hogy a művészet és a kreativitás az olasz életérzés esszenciális és inherens része, így külön örömünkre szolgált, hogy az általunk forgalmazott Urbani termékekből készített étel-kreációinkkal lephettük meg a műértő közönséget. 

Italia Divina Meska Németh Emese kiállítás ételek

Italia Divina Meska Németh Emese kiállítás ételek

Séfünk ismét formában volt, igencsak kitett magáért, amikor megálmodta a képeken látható szarvasgombás falatkákat. Ám, ahogy az a videón is látszik, azért minden alkotó lény csak saját művészetének szerelmese. 😀

Azonban nincs produktum, melyre ne férne rá egy kis ízléses és gondos tálalás. Szerencsénkre, ügyvezetőnk, Heni mindig mindenre gondol – különösen ha az ínycsiklandozó falatkák esztétikus szervírozásáról van szó.

Az asztal tálalva! Antal, aki az est folyamán igyekezett minden fontos momentumot dokumentálni, sikeresen megörökítette az Italia Divina műalkotását:

Köszönjük, hogy ott lehettünk! Egy életre szóló élmény volt.

Italia Divina Meska Németh Emese kiállítás ételek

Borítókép forrása: https://www.instagram.com/i_am_meska/